Пит Хейн. Look and thou shalt find

   Зри и обрящешь

Врагам стряпни
кой прок в готовке пищи.
Кто не суётся к ней,
не роется - те снищут.



**********************
Piet Hein.
Look and thou shalt find

Foes
of what's cooking
see no worth behind it.
Those
that are looking
for nothing — will find it.


Рецензии