Lorra

Look at me now , baby
I'm standing upright

  Hairs are waving over mine shoulder

Under arrays of Sun-shine-rise
 -   No need (for) more    :

  To lie ,
  And run - und
  Hide  :

It is wonderful-wonderful .. .
  L i f e     -  !

No need to come
It's a wonderful Life - Oneday
i got not accepting  a  Lie

- Sorry , i'm in hurry
So , Good-bye 

 -  Thanks - a я в шахте
( as a Miner )  поправляю uprights
H20 по колено  - ошибка инженеров-ъ
  Каk выберусь - will give a call to You

 ~ Bye
.


Рецензии