Плакуча г1тара
Плакуча гітара
Тишь да гладь, не колышутся травы,
Ветерок в ивняках приуснул,
Где-то плачет тихонько гитара,
Там девица встречала весну
Где-то плачет тихонько гитара,
Там девица встречала весну
Где ж ты едешь, её покидаешь,
Оставляешь у пруда одну,
И тоскуешь, её вспоминаешь,
Иль с другою ты встретишь весну
И тоскуешь, её вспоминаешь,
Иль с другою ты встретишь весну
Ты не плачь, не тоскуй ты, дивчина,
Ты не плачь, не тоскуй, не рыдай
Через год, зацветёт как калина,
В тихий вечер его ты встречай
Через год, зацветёт как калина,
В тихий вечер его ты встречай
И пришло долгожданное время,
Наступил долгожданный рассвет
И дивчина пришла, свято веря,
Только милого нет, совсем нет.
И дивчина пришла, свято веря,
Только милого нет, совсем нет.
Оригинал:
У саду, де колишуться віти,
Вітерець в верболозах заснув…
Десь заграла плакуча гітара,
Там дівчина стрічала весну.
Десь заграла плакуча гітара,
Там дівчина стрічала весну.
Де ж ти їдеш, її покидаєш
Залишаєш над ставом одну
І ніколи вже більш не згадаєш
А з другою зустрінеш весну
І ніколи вже більш не згадаєш
А з другою зустрінеш весну
Ти не плач не журися дівчино,
Ти не плач не журись, не ридай
Через рік, як цвістиме калина,
В тихий вечір його зустрічай
Через рік, як цвістиме калина,
В тихий вечір його зустрічай
І прийшла довгождана хвилина
І прийшла довгождана пора.
І дівчина прийшла до калини,
А милого нема та й нема.
І дівчина прийшла до калини,
А милого нема та й нема.
ПЕСНЯ https://yandex.ru/video/preview/7196371503558989331
03.09.23.
Свидетельство о публикации №123090303982