Пит Хейн. Motivation of toasts for...
Твой твёрдый дух не чужд надежд
на тост ещё, взгляни:
ты ж между закусью не ешь,
меж стопками - ни-ни.
****************************************
Piet Hein.
Motivation of toasts for a steadfast character
Your steadfast character appeals
to frequent toasts, methinks:
you never eat except at meals
-nor drink 'twixt drinks.
Свидетельство о публикации №123090301094