Молилася мать за сына

   МОЛИЛАСЯ МАТИ ЗА СИНА

Молилася мати за сина;
Він вчора пішов на війну.
Сказав - не можу дивитися,
Як ворог руйнує кохану Вкраїну мою.

Не можу дивитися, як діточки
                плачуть,
Люди стареньки, ледве ідуть,
Щоб, від бомби сховатись,
В підвалі, або де нибудь...

Ви бачите, мамо, казав він мені,
Що зробили рашисти з нашої хати,
Сусідськи - теж розбомбили вони.
Я хочу за це так помститись,
Щоб ніколи, ніколи не прийши
На нашу, Українську землю,вони.

Не плач, моя рідненька матуся,
Тебе я ніколи не підведу
Ворогів,  так буду бити,
Як мій батько, під Києвом,у яру.

За нього я маю помститись,
За всіх, кого вбили вони,
Щоб їх діти, теж памятали,
І, ненаважились, знову до України
                прийти.

Буде, мамо, буде, Перемога!
Треба, як мога більше їх вбивать.
Для цього, йду я на війну священу, 
Щоб в боях, Героям нашим допомогать.

Молилася мати за сина,
Він вчора пішов на війну.
Сказав - не можу дивитися,
Як ворог руйнує кохану Вкраїну мою.

Сказав - не можу дивитися,
Як ворог руйнує кохану Вкраїну мою!
01.09.2023.


Рецензии