З бульбашками цього свiту... Cимволiзм...

З бульбашками цього світу
Розмовляю тихо
Граючи в шахи на голові -
Намагаюся переграти самого себе.
У грі без правил -
Встановлюю правила
Життєвої непостійності...
Словами - заліплю дірки
У простріленій душі
Вигадливими візерунками
Розписую небо
Розчиняючи свій мозок
В оцтовій есенції -
Бажаючи залишитися
Винятком із правил;
Рухаюся курсом -
Бездоганних лоцій...


Рецензии