не обiзветься вiн

Не обізветься він… не зможе
Де він, нема печалі й сліз
Він сумно дивиться на очі
Своїй розгубленої сім'ї

Не обізветься він… не зможе
Лише на пам;яті твоїй
Залишиться останній подих
Коли він був іще живий

І тільки тінь його приходить
Крилами ніжить почуття
Твої думки почути може
Але ж летить у небуття ….

Він, не повернеться додому
Не пригорне своє дитя
І мати плаче у ікони
Ладанку ніжно зігріва


Рецензии