До останнього!

Та невже ми будем мовчати?!
Та схиляти голови понуро.
Нашу націю вам не здолати!
В єдності , становимось могутні!

Та невже ми будемо мовчати,
Не здолати вам народ ніколи!
Правду, все одно не закопати
Ми не зламні, хоча і важкі долі!

Щоб ви не робили діло марне!
Все одно залишити кордони,
Зійде наше сонечко безхмарне
Запанують праведні закони!

Наш народ єднає перемога!
Брат за брата, батько за синів
До останнього ми за свободу,
До останнього за рідний дім!


Рецензии