яке на смак життя

Яке на смак твоє життя
Який буває до вподоби?
Чи має присмаку твоє життя
Смачної кави, чи тривоги

Нажаль буває різний смак
Приємний серцю, та не дуже
То ж неймовірно  добрый знак
Коли тобі це не байдуже

Коли ти помічаєш день,
Який завжди буває різним,
Яка яскрава світло-тінь
На полотно лягає ніжно

Яке на смак твоє життя?
Тобі це дійсно до вподоби?
Чи може взяти олівця
Та надіслати лист до Бога…


Рецензии