Радуйся Невесто Неневестная

Марие Дево Чистая, Пресвятая Богородица
Царице, Матерь, о всех о нас заботится.
Небесных Сил Превысшая, нетварное сияние,
Земли радость и благость и рая ликование,
Ликов девичьих и Ангелов Превысшая,
Херувим честнейшая, и Серафим наивысшая

Всех Праотцев Надеждо, пророков Исполнение,
Греховных душ спасение, Святым осветление.
В подвизех Ты помоще, Кивоте Бога Слова,
Марие Чистая, Матерь Христова.

Целомудрия Наставнице, душ наших Очищение,
Царице, Мати Божия, Всевышнего селение,
Покрове ширший облака, и страждущих Пристанище,
Немощных Заступнице, Надежда страждущих
Ааронов Жезле прозябший, Сосуде тихой радости,
Покров, всех покрывающий, сосуд духовной сладости,
Сирых и вдов Утешение, в бедах и скорбех помоще призывающе,
Тебе Царице, мы благости сердечно испрошающе.
Марие Дево, Чистая, Богородица, Небесная.
Радуйся, Невесто Неневестная.


Рецензии
МАРа сИЯ - не ВЕСТА
Да иудея плотника - неВеста...
Левитов знатных рода,
Представителей юрода...

:))

Блажит кто верует...

Виталий Шш   29.08.2023 14:34     Заявить о нарушении