Скверный квадрат
[] очень диктатор
хочет монополия
не любит соревнование
СO ревнование
взаимное ревнование
repeating Beta*N->0 ALFAWARNED*N AND 0
Alfawarned forbidden
Alfawarned [] ideology
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ {} ideology
men unity by beta
the world is split by definition
and always challenger
and always competitty competition
the world is united by splitting
next
matreshka
0
and
S
the non participating people
Свидетельство о публикации №123082902643