шчасл вы

Па схіле чорнага пагорку
да сподку багнага стаўка
ўздоўж недаспелага чароту
туману льецца паласа
ці то забытаю прыкметай
ці то замоленай вадой
прывід спазніўшыгася лета
таемнай выбіць цішыней
пяшчотным шалікам калыша
шалёны ветрык вышыню
бы нехта чулы і шчаслівы
нам спасылае цеплыню 


Рецензии