Пит Хейн. Last things first
Решенья к проблемам
легко подыскать:
главнее -
проблемы значенье.
Вот в чём и уменье,-
из мыслей отжать
вопрос,
подходящий к решенью.
************************
Piet Hein.
Last things first
Solutions to problems
are easy to find:
the problem's a great
contribution.
What's truly an art
is to wring from your mind
a problem to fit
a solution.
Свидетельство о публикации №123082600705