Мiстика

Знамення пролуна, розвісьте вуха -
В письменстві що Андруха, що Петруха.
Будуй окопи, бруствери, редани.
Бій буде хвильовий, але жаданий.
За всіх чортів, та за усіх відьом,
Ми як візьмемось, як на них пійдьом.

26 серпня 2023 р.


Рецензии