Пит Хейн. Originality

  Нешаблонность
 
Свой, смелый ход мыслей -
     плёвое дело.
Привычная кухня,
     вынь да положь.
Мешаешь в пропорции,
     так, чтобы съели,
бесспорную правду
     и наглую ложь.
 



*********************
Piet Hein.
Originality
 
Original thought
 is a straightforward process.
It's easy enough
 when you know what to do.
You simply combine
 in appropriate doses
the blatantly false
 and the patently true.


Рецензии