Тарас Федюк род 1954 вот весна...

вот весна. и что делать с нею?
вновь пришла. кто её просил?
воробьи несут ахинею
изо всех воробьиных сил

ну лучи там ну  ручеёчки
ну там дамочки цок-цок-цок
ну дожди и другие примочки –
навигация берег песок

стихотворный томик  бахыта
даже гости – вы вы и вы
оправданье нашёл: надо жить.
так и надо тебе. живи.

ось весна. що робити з нею?
знов прийшла. хто її просив?
горобці несуть ахінею
із усіх своїх голосів

ну там промені і струмочки
ну там дамочки цок-цок-цок
ну дощі та інші примочки –
навігація берег пісок

томик віршів старого бахита
навіть гості – ви ви і ви
виправдовуєшся: треба жити.
так і треба тобі. живи.


Рецензии