Виставка айстр

     **. **. **
Бабусин  квітник  став святковим - святковим !
Там  виставка  айстрів яскравих,  чудових !
Яких  кольорів  у  них  тільки  немає !
І кожної осені він
розцвітає.
**. **. **

Людмила К. - В.
Кн." Ходить Осінь "
( фото Нет)
24.8.23.


Рецензии