Пахне Ос нь...

     **. *". **

Пахне  Осінь медовими  грушами,
Пахне  яблуками, сливками,
І  горіхом,  що  вітром   струшений,
І  каштанами, та  грибами,

Ще  дощами  уже  плаксивими,
І  сухим  золотавим  листом,
І  туманами  зрання  сивими,
Горобини  рясним намистом.

Пахне  димом  терпким
 над  хатою,
Що  знебарвив  ту  ніжну  просинь,
Гладіолусами  строкатими,
Літом  бабиним  пахне Осінь...
*  **  *

Людмила  В. - К.
( фото Нет)
23.8.23.


Рецензии