Печаль о Родине... На кануне 24 августа. Народное

Україно! Ти Мати моЯ!
Ти Батьківщина моїх діточОк,
Ти - моя Доля...
Україно... Душа ти моЯ...
...дійшла ти до крапок...
    ...или до точек...
Батьквщина моя...
   ...Родина...
   ...твой ли я Сын?
   ...моя ли ты Мать?
   ...шлёшь Ты меня за Тебя умирать...
За Тебе своє віддам я Життя!
За Тебе я буду битися всмерть!
...але лиш за тебе...
...за себе...
...за близьких до мене людей...
   ...Но не за тех,
   кто хрустит на костях
   не своих детей...
   


Рецензии