Нiч на Украiнi..
Ніч на Україні
Місяць хмари світ
Свiтло десь віднині
Де був наш політ
Де було розп'яття
Свічки та слова
Хай щастить вам браття
Тільки ти вдова
200823
Илл.: картина Айвазовского "Ночь на Украине"
Свидетельство о публикации №123082201401