Пит Хейн. Grook about faith, hope, etc

   Грук о вере, надежде, и т.д.
 
Она надежду
и любовь
      дала мне всех щедрей.
А что до веры, всю,
увы,
      снискал лишь Фрейд.




**************************
Piet Hein.
Grook about faith, hope, etc.
 
She gave me hope
she gave me love,
     with bounty unalloyed.
But what she had of faith,
alas,
     she gave to Freud.


Рецензии