Ангол...

                Я пам'ятаю чудову мить:
                Переді мною з'явилася ти...
               
                А.С. Пушкін


Вечір плив, у темно - сизому просторі,
На дi мною, вечорів небосхил -
Я не знав, я не знав про щастя...
Ангол, я в тебе - пристрасно закоханий...

Ти прийшла, царівною прекрасною!
Ангел - чистого та світлого кохання!
Я, - Губами відчув оксамит...
Твоєї білої та ніжної руки...

Не насмілився - я тебе потривожити!
Не насмілився, увійти в тихий твій храм...
Але все те, що не сказано словом
Прочитав, по твоїх я очах...

І хвилюється серце, і любить,
Б'ється, пораненим птахом - у грудях,
Цей - колишній сум, настав...
Я Закоханий - у тебе ангел... пробач...

Вечір плив, у темно - сизому просторі,
На дi мною, вечорів небосхил -
Цього вечора, була ти зі мною...
Ангол... Я в тебе пристрасно закоханий...


Рецензии