Шлях додому... На украинском языке

Темної, місячної ночі -
Ми, вирушимо в дорогу -
По морю, і в хвилях -
Почуємо - закличні пісні русалок,
Кличуть у глибини морські - так ніжно,
Але слухати, не станемо ми їх,
І з ними, - розлучимося невдовзі...
Серця їх - як лід, холодні та глибинні,
А наші – гарячі та пристрасні!
Адже тримаємо, ми шлях свій -
За чудові - сині дали,
Де нас чекають, прекрасні діви - земні!
Всім серцем – закохані в нас,
У тузі вони дивляться на море, і плачуть...
То співай же моряк – свої пісні!
І слідуй, до прекрасних дів -
За чудові - сині дали,
Де - серце, знайде - кохання!


Рецензии
За чудові сині далі.

Дуже гарний і ліричний вірш.

З теплом і повагою.

Оля Савенко   09.09.2023 22:39     Заявить о нарушении
Я дуже вдячний Вам, за таку прекрасну рецензію, Ольга! З повагою, розумінням, і найніжніше – серцевими почуттями, до Вас – Валерій...

Луций Вер   10.09.2023 17:18   Заявить о нарушении