Buena carrera

I'm on my way. Won't change that.
I start the game, you fuck up.
Make up your mind, you'll be blessed.
First we do work, then we rest.
My horses won't let me down.
If you're with me say me now.
I'll show you my secret place,
So show me your true face.

Do you want to keep out or keep on?
Do you want to back out or move on?
Do you want to live an interesting life?
Then say me what you want right


Solo quiero hacer lo que quiero.
Tengo mi estilo y mi manera.
Merezco un mejor amigo y caballero.
Una mala persona tiene una buena carrera.

Buena carrera, buena carrera....

Mafia, bandido, mi m;quina est; conmigo.

2)
Tengo un guardia detr;s de m;.
Tengo dinero, no quiero compartir.
No soy ruso, leo en s;labas, es verdad.
Pero me aprecias por mi alteridad.

Do you want to keep out or keep on?
Do you want to back out or move on?
Do you want to live an interesting life?
Then say me what you want right

Solo quiero hacer lo que quiero.
Tengo mi estilo y mi manera.
Merezco un mejor amigo y caballero.
Una mala persona tiene una buena carrera.

Buena carrera, buena carrera....
Mafia, bandido, mi m;quina est; conmigo.


Рецензии