Слухай серце
"Квентін Дорвард"
20-21.08.2023.
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=eoNPZDiiJWo&ab
Слухай серце, воно чує і знає прадавнє:
Справжній лицар існує й шукає любов.
Слухай серце, відчує воно душу справжню,
І знайдеться переможець, хто зло поборов.
Квентін Дорвард благородство і честь має в серці,
Зустрічає Ізабелу, що прекрасна, як весна.
Він здолає перепони і пройде шляхом смерті,
І дарунком стане серце і маєток де Круа.
Слухай серце… Все згадає…
У минулому сяє вищий сенс!
Слухай серце… Справжню істину знає
Той, хто вірить в Бога, хто душею чистий і має честь!
Слухай серце, своє чисте серце…
Свидетельство о публикации №123082103183