Eventually we will come out

 
WITH THAT MURYKANYA WONDELLYZING OUR LIVES
EN ISAVEL BE CUZ BE A GOAT WE WERE BORN EN REUSYA
MURYKANYK GOVERNMENT AND RIGHT WING ARE POISONING OUR LIVES
DON'T LET US MATE DON'T LET US WORK OR EARN
ALL KINDS OF NEGATIVE
TOWARDS EVERYTHING
STUPID mURYKANYA
YOU ARE NEGATIVE ETATA
YOUNG AND DON'T HAVE HISTORY
OWE TOWARDS EVERYONE
BIBLE IS OURS
L'TONGAUGE BADDIAN
IT IS OLD WORLD
OLD WORLD WINS
MURYKANYA TOADS LOOSE
WHOLE CONTINENT OF SORE LOOSERS


Рецензии