Роздуми - про рабiв...

Коли – ви вже нарешті, відновитеся?!
Вам уже ніхто – не допоможе, і ніхто вас – не врятує.
Ви не можете бути - ні багатими, ні бідними.
Одних ви зневажаєте... Інших ненавидите...
Але це тільки початок... Дуже скоро -
У рабському божевілля, - ви передушите один одного...
Підете війною, - ближній - на ближнього свого...
Тому що - ви завжди шукайте винного...
Це - єдине ваше заняття...
Ви не здатні любити, і не вмієте шанувати інших...
Вам - весь час не має... Не має...
Єдиний стан, у якому ви знаходите -
Спокій і самозадоволення... Це стан - рабства...
Ви народжені – рабами… Щоб прожити – рабами...
І вмерти - рабами... І вмирайте... Вмирайте...


Рецензии