Примарна краса

Покладатися на поняття "час, любов, смерть" у своїй професійній діяльності піарника і рекламщика чудово, допоки всі ці абстракції не стосуються тебе особисто... І коли втрачаєш дитину, тоді втрачаєш увесь світ, зміст життя і майже себе самого... Що треба для повернення? Усі відповіді у фільмі "Примарна краса". А я просто написала в якості рецензії віршовані рядки...

Три янгола: час, любов, смерть
Приходять коли заманеться…
Від щему здригається серце,
Втрачає себе розум геть,

І сенсу немає в житті,
І біль розриває реальність…
І пишуться дивні листи
Абстракціям… Падає в крайність

Безодні глумлива печаль,
Із гнівом триває омана,
Остання надія, нажаль,
Народжує дивні примари…

І в мить, як душа, що німа,
Без щастя, без долі, без волі,
Три янголи кажуть слова:
Час є вічно, сутність любові

У всьому, що світу роса,
Дивись і вдивляйся невпинно:
Навколо примарна краса…
А смерть – лише гра, тихий привид…


Рецензии