Навiть коли болить

Навіть коли болить
Навіть коли я плачу
Серце моє кричить
Як ти для мене значим

Навіть коли болить
Серце моє радіє
Що ти один єдиний
Тримаєш мої крила

Навіть на самоті
Ти все одно зі мною
Відстані всупереч
Я назавжди з тобою

Як же мені болить
Як я тебе чекаю
Янгола свого тобі
Я уночі посилаю


Рецензии