вясковая ранн ца
вясковы
заранкай жывой
ў заліўныя лугі
дзе белы туман
прахалодай нярвовай
наскрозь абдымае парныя
стагі
там рухі вятроў гаваркі
і не ўлоўны
ў размашыстай свежасці
ранняга дня
і з імі
далёкіх
зарніц
святлафоры
лунаюць на поўнач
дыханьнем зімы
Свидетельство о публикации №123082000320