Епiграма

І
Опонентами припертий -
Депутат Роман Безсмертний.
Тиск якщо був значно дужчий,
Він - це Кащік Невмирущій.

ІІ
Перевтілений здоров
будь завжди Тарас Дріздов,
Як в живописі невпин –
ний колись Ілько Ріпин.

19 серпня 2023 р.


Рецензии