Monarchyzm unparralel human rights

 
PERSONAL LAW "POLICY"
DEMOCRACY
LAW ALWAYS GENERALIZES
NO "POLICY"
LAW IS NOT PERSONAL
PERSON NEVER FULLY SEPARATED
ANY PERSON IS ACTUALLY POPULATION
THUS LINCH IS NOT POSSIBLE
MONARCHYZM LINCH POSSIBLE
PERSONAL LAW
PEOPLE SEPARATED
DON'T HELP EACH OTHER
AGAINST THE DOUBLE STANDARTIC MONARCHYST
THAT TRIES OF PROVING STRENGTH VZ PEOPLE
SEPARATE AND RULE
AND MAKE PEOPLE FIGHT EACH OTHER
BADNESS RULING SEPEARATISM
NOT TOGETHER
ONE GET HONEY ONE GETS NEGATIVE
"THE BAD WAY"
THE TOGETHER GOOD WAY
ALWAYS PEOPLE TOGETHER
PERSON NEVER ALONE
THUS LAW IS THE POLICY
LAW IS NOT PERSONAL
NIT DOUBLE STANDART


Рецензии