Nationnulizm-driven communitizm

 

PROTECTION CORRUPTION
ETATA OF IMMIGRATION FROM DRIVEN
VATICANIZM
ANTYDEMOCRACY EN ISAVEL
FILTHY FENOMENON
NEGATIVE ETATA
BUYING VOTES BY OPRESSION BY DEMAND OF POPULATIONS
AND PLEASING THE OPRESSION DEMANDING POPULATIONS
EXPLOITATION BY DEMAND AND THUS POPULIZM
OPRESSION OF MINORITIES
ISAVEL DIRTY DON'T FUND IT
CLOSE ALL RELATIONS TOWARDS ISAVEL IT IS NOT A DEMOCRACY
STOP FUNDING CRYMYNULLS


Рецензии