Kaplotz anf thermoyal are overprotected

 

BY COPEA
AND THE FEELINGS ARE ENFORCED AND MINE NOT
WE ARE REUSYANS EN ISAVEL
ISAVEL HAS POLITIZED LAW ENFORCEMENT
WE ARE PROTECTING OURSELVES BY SOCIAL NETWORKZ
PUBLIC OPINION
WE ARE ALL PEOPLE
UNITE HUMANITY


Рецензии