Настаунику

Хутка восень. Жнівень дагарае.
Хоць палае кветкамі мой двор,
Толькі лета восень запрашае,
Маляваць каб золатам узор

Хутка школа. Хутка і урокі,
Зноў падручнік у руце трымаць.
Ох, я ў думках ад ўсяго далёка!
Мне б пісаць, радкі каб зноў пісаць!

Хутка восень. Лепш, каб хутка лета.
Лепш бы дзён вясёлых карагод!
Выхаванне, планы і асвета,
І чаканне лета  кожны год.


Рецензии