Пит Хейн. Idle fellow. Portrait-grook

  Нерадивый товарищ
  Грук-портрет
 
Профессор Лежнев отрад не зрит
в том, что коллега зовёт досугом.    
Ему хоть отдых и не претит,
но с прилежаньем к нему всё туго.



************************
Piet Hein.
Idle fellow.
Portrait-grook
 
Professor Blooby doesn't see the fun
in what his fellow-man call relaxation.
He isn't ignorant of how it's done,
but lacks the necessary application.


Рецензии