Заваруха

  Sometimes need i
 to be abide

   Бинтуй
 скорее голову

  Need Might
  retreat

  под Замок-Ъ
  kаменный

  В - Нём
 Вера
 
  Still has been covered

  Shelter - Воды
еам
  сбросте , злеб                !

 -  Чего?
 здесь ни черта ни слышно - и-за ваших копий !

 - See u from
upЪ
   to down

   under walls !

 - Thank You , So Much - !
   И - до Тебя уж  доберуcь -  !

   Let go me
few some seconds !

    The best ones
    Only Time
   
 


Рецензии