Пит Хейн. Candle wisdom

Мудрость свечи
 
Кабы знал,
чтО знать ты будешь,
где свечу свою
избудешь,
легче всё б
твоим лучам,
где пока
горит свеча.



*******************
Piet Hein.
Candle wisdom
 
If you knew
what you will know
when your candle
has burnt low,
it would greatly
ease your plight
while your candle
still burns bright.


Рецензии