Записки-раздумья 14 августа 2023 года

Древних времён скорбь…
Древних времён боль…
Древних времён скарб…
Древний плывёт корабль
Сквозь толщину времён…
Снова времён скорбь…
Снова времён боль…
Снова времён скарб…
Снова плывёт корабль
Сквозь толщину времён…
Куда же плывёт корабль
Сквозь толщину времён…
               
                14 августа 2023 года 17.29


Рецензии