Ф лософське

Осінь вважається часом поетів
Навколо багато жовтих конвертів
Гойдається човен за старим причалом
А може це привід почати спочатку?

Осінь вважається часом поетів
Невтомно минають дні на планеті
Не визначить час - де вічність де мить
Закатом багряним за обрій летить

А може не треба ні слів, ні печалі?
І човен пливе від того причалу
Окутають спогади і сподівання
Осінь спроможна здійснити бажання


Рецензии