Ш банула мене бл дь життя
Ех, шкода, що цегла літає тільки зверху – вниз…
І якщо у воду, то майже без бризок.
І потрапляють не завжди до людей…
Летять, летять і… без смертей.
І добре, коли цегла промаже,
Хай краще хтось свариться, скаже,
Що надто багато цегли літає,
Звідси казки та народження байок.
На кожного мудилу - свою цеглу,
Одним у табло, іншим за спіч…
Свидетельство о публикации №123081304952
Кристина Митте 18.08.2023 05:54 Заявить о нарушении