I am blogger a diary person

 
i commenced my life as a character en my 0 diary
HO
my grand more rounded square
created a movie
i am performing as a baby en 1981
1986
1989
later self diaries blogs
millions of readers
uncountable number of documents
trying of keeping everything


Рецензии