Стиглий серпень

Стиглий серпень торкається ніжно
Легким подихом нового дня
Та яскраве тягне простирадло
На  гостинні щє сонні поля

І співа під будинком зозуля
Подих ніжний - барвисте життя
Доторкнутись до мрії можливо
Бо в душі радість кожного дня

Вже лунають знайомі прогнози
Серпень дійсно вступає в права
На душі моїй сонячні прози
В них омріяна радість моя

Знов глінтвейн зігріває на вулицях
Та життя завмирає на мить
Пестять серце мої прогулянки
Та душа моя ніжно щемить …


Рецензии