знову Заратустра
Бо кожна мить, як хвилька - є востаннє.
Душа летить, розвіюється в снах
І воля знов кипить, готує до повстання.
В бажаннях ширші аніж треба
І стати богом є потреба
Бо в школі, що "життям" звемо, вчимось.
Від Бога відрізняємось чимось...
Отож-бо, всі ми божі діти!
Так вчимось проміж все - любити.
29 Жовтня 2022 Року
Свидетельство о публикации №123081204271