Зваба
Так скаже хтось. Проскиглить, пробурчить.
Тож грубий люд, бездушний грішний
За панацеєю стоїть.
Від всіх хвороб же врятуватись хоче
Вакцинкою так званою лоскоче
Кров. Під маску дихає собі...
Чому так? Ба! Повірив ЗМІ
І зомбі став вкінець, бо чип на лобі
Поставив. Пікає - бі-бі.
Часи пройшли. Їх маренням озвав би!
І формами химерними чаклунства, зваби
Жахливих збочень без пробачень...
Тутешнім балом правлять шваби.
Скелети витанцьовують як швабри.
Бенкет в чуму - чому б і ні?
Шляхи прокладують війні.
Зривають ще й який гаввах.
Еліти бізнес - мах на мах
І штучний інтелект скрипить в умі.
21 Квітня 1-го від Другого Пришестя року
Свидетельство о публикации №123081204002