Я в тобi усе люблю!

Я в тобі усе люблю!

Залиш для мене ніч одненьку,
Обіймів трішки без жалю...
І не забудь тепла хоч жменьку,
Бо я в тобі усе люблю!

Залиш для мене всі розмови,
Сумні,веселі і страшні...
З тобою будні всі святкові,
З тобою радісно мені.

Залиш для мене безліч ласки,
На всі прийдешні ще роки...
Я поведу тебе у казку,
Тримай мене за дві руки...
11 08 2023 р
Вікторія  Г Р М


Рецензии