Hotel will be cursed

 

WHOEVER HELPED "NETANYATTY" WILL BE CURSED
ANYONE WHO SAID ANYTHING POSITIVE TOWARDS
NETANYATTY OR FAMILIYA WILL BE CURSED
I WILL WONDELLIZE THE NETANYATTY
CURSE EVERYTHING UNTIL DEAD CORPSE
NETANYATTY DEAD AND ERASED AND DESTRUCTED


Рецензии