ТВОЕ ДНК
І кванти марковані вже коханням.
Фотони лаштуються в рими.
Безсмертя не буває востаннє.
Зливаються крові потоки
В гілки світового древа.
Від серця мчать струмені, токи.
Сини та доньки недаремно
Крокують у далечінь
Минаючи горизонти
Туди, за лінію фронту
Де вкотре сузір'я
Зхрестили мечі!
Але подолає наш вишкіл, наснага
Маркованих квантів коханням.
Будує Майбуття відвага
Майстерності надбання.
Космічної влади герої
Майструємо Матрицю смислами
А все, що старе - відходить
І чортівня ненависна.
28 Квітня Першого від Другого Пришестя року
Свидетельство о публикации №123081004098