Ангели як люди
І є посеред нас.
Уважнішим як будеш
Пізнаєш вищий клас
Стосунків
Та утіхи
І благодаті клунків
Вагу пилка
І ліки
Від усіх хвороб.
Тож я тебе вітаю!
Прокльони поборов.
ОМ
Сьогодні
5 Червня 2023 Року
Свидетельство о публикации №123081003998