Попри звитяги

Попри звитяги народу і армії у боротьбі з зовнішнім ворогом організована зличинність від бюрократії та під контролем агентів ФСБ олігархів продовжує у шалених темпах за умов повної безкарності корумповувати, підривати зсередини основи державного буття... З єдиною метою - щоб від нас відвернувся світ та перестав допомагати у запеклому протистоянні та щоб ми врешті решт залишились наодинці. Цим рішалам, звичайно, потрібні не НАТО і ЄС, а саме безкарна можливість грабування усіляких наших ресурсів завдяки корупційним схемам. Щодо розкрадання гуманітарки не говорив хіба що лінивий. За ширмою війни відбувається шаленіючий розпродаж земель та держмайна. І всякі подібні питання  можна виставляти безкінечно...
4 Липня 2023 року


Рецензии